Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€47,-

Programma Beschrijving

Lukt het niet om een goede en werkende advertentie te maken? 

Heb je geen idee waar je moet beginnen… kijk je uren naar dat blanco scherm? Of wellicht adverteer je al en heb je al wat succes, maar haal je er nog niet alles uit?

Of je nu net begint of al een meer ervaren adverteerder bent. Jij bent niet de enige die moeite heeft met het schrijven van succesvolle ads, want ik heb hier ook mee geworsteld toen ik begon met adverteren. Om die reden heb ik een masterclass ontwikkeld, zodat jij bij het maken van iedere advertentie een aantal duidelijk stappen kunt doorlopen om je succeskansen drastisch te verhogen.

Het is namelijk zo dat het SUCCES van een advertentie niet zit in techniek, in nieuwe functies van Facebook of in het leren waar knopjes zitten. Als dat de sleutel was tot succes, zou iedereen briljante ad campagnes maken, toch? En de werkelijkheid is anders… het succes van een advertentie zit hem inderdaad niet in de instellingen in Facebook. 90% van het succes zit hem in de strategie en de tekst, in het creatieve gedeelte van de advertentie. Ik kan het weten, want ik heb in mijn tijd als marketingbureau-eigenaar en als business coach, meer dan een half miljoen euro aan budget gespendeerd, incl. meer dan 100.000 van mezelf (en dat is toch anders). Daarin leerde ik precies dat weten aan wie je jouw diensten vermarkt, en hoe je ze aanspreekt, véél belangrijker is dan tactiekjes en klikjes.

Toch zitten de meeste trainingen en workshops zo in elkaar: kijk hier moet je klikken… en dan geef je hier een zwengel aan… en dan druk je hier op GO en… vouw je je handen samen om te bidden voor een mooi resultaat. Oke, fijn, maar hoe schrijf ik een goede advertentie? Hoe zorg ik dat ik mijn klant leer kennen, de markt leer kennen en hoe sluit ik dan bij hun behoefte aan? Welke strategie zet ik in om ze van totale onbekende naar klant te krijgen?

Als je dit herkent heb ik wellicht iets waardevols voor je. Al de echt belangrijke zaken die je moet weten voor het maken van succesvolle advertenties help ik je leren in een mooie simpele masterclass met 6 waardevolle lessen over de zaken waar je wél op moet letten. Daarin op krijg je ook mijn exacte formule om een goede ad te schrijven. En daarbovenop krijg je nog een mooie bonus, mijn methode om met een achterlijk simpele manier mensen in jouw agenda te krijgen. Met mijn anti-funnel. Een funnel die volledig werkt zonder funnel te maken. Geen enkele techniek benodigd, beloofd! Geen pagina’s, websites, email-funnels, of andere technische gedrochten waar je huilend van naar bed gaat. Slaap voortaan heerlijk met aanvragen voor afspraken in je agenda, van de mensen die jou leuk vinden, met mijn 2-staps onzichtbare anti-funnel. 100% Tech-free.

De Advertising Succes Masterclass

  • 360° REFLECTIE Targeting™
  • Advertentiestrategie
  • Mijn Advertentie Tekst Formule
  • De Onzichtbare SalesMachine™
  • BONUS: 360° Persona Cheatsheet
  • BONUS 2: Total Targeting List

Voor dit alles samen zou ik makkelijk €1000,- kunnen vragen. Maar dat doe ik niet, want ik wil jou graag helpen om verder te komen, zonder dat je droog brood hoeft te eten. Ik vraag echter wel een kleine commitment, wat die investering is:

De investering?

lachwekkend lage investering van €47,- … Krijg je een meer dan volledige training. Die je de kennis geeft om jouw bedrijf te laten groeien… voor de prijs waar je normaal een terrasbezoekje en een zakje m&m’s voor koopt. Dit is gezonder én een veel betere investering van je tijd. Dat beloof ik, of je krijgt je geld terug.